Organisatie

Welkom op onze website

BHV In Company heeft zich specialiseert in opleidingen voor bedrijven. Voor zowel cursussen als advies kunt u bij ons terecht. Ook kunnen wij u helpen uw bedrijf, pand of woning veiliger te maken door middel van bijvoorbeeld brandblussers, branddekens, rookmelders etc.

BHV In Company heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. WIj zijn dan ook aangesloten bij het NIBHV keurmerk en geven les volgens hun richtlijnen. Hierdoor bent u verzekerd van kwaliteit en gescreende instructeurs.

Het voordeel van BHV In Company is dat wij bij u op locatie de opleidingen geven en onze instructeurs een ronde doen door uw bedrijf zodat uw medewerkers het pand door “BHV ogen” gaan bekijken en zo de speer- en knelpunten aan hun kennis kunnen toevoegen.

Natuurlijk is het ook altijd mogelijk om een cursus op onze locatie te volgen. Dit kan met name makkelijk zijn wanneer u hiervoor geen geschikte ruimte heeft of wanneer u een klein aantal cursisten heeft die de cursus moeten volgen.

Wij doen natuurlijk veel meer dan alleen het geven van BHV opleidingen. Voor meer informatie kunt u terecht onder het kopje “cursussen”. Natuurlijk kunt u altijd terecht met vragen en opmerkingen. Hiervoor kunt u de onderstaande link gebruiken.

Open inschrijving

Mocht u twijfelen aan de veiligheid van uw bedrijf of aan de blusmiddelen of materialen die zich in uw bedrijf bevinden dan kunnen wij u van dienst zijn. Wij komen naar uw bedrijf om alles na te lopen en, zo nodig, u te wijzen op de eventuele gevaren.

Bekijk ons cursusaanbod

In Company

Ook kunnen wij door middel van een ontruimingsoefening u laten zien wat de veiligste manier is om een pand te verlaten zonder dat er paniek ontstaat. Uit ervaring weten wij dat het trainen en bespreken van dit soort situaties een wereld van verschil kan maken wanneer er echt een dergelijke situatie voordoet.

Neem contact op voor de mogelijkheden

‹ Terug